Painepesuri polttomoottorilla – Laitevuokraamo Kaarina

Polttomoottorilla varustettu painepesuri toimii siellä missä ei ole sähköä helposti saatavilla. Tehokkaalla Subarun valmistamalla nelitahtimoottorilla pienet ja vähän isommatkin puhdistuskohteet hoituvat helposti. Sammaleiden poisto katolta, pihalaatoituksen puhdistus tai vaikka veneen pohjan pesu sujuu vaivatta.

Polttomoottoripainepesurin vuokraus Kaarina
Polttomoottoripainepesurin vuokraus Kaarina

Tekniset tiedot
-Polttomoottoripainepesuri
– Subaru nelitahtimoottori 190 cc (4.1kW / 5,5HP @ 3600rpm)
-Työstöpaine 220 baaria
-Vesimäärä 570l/h
-Suuttimet ja pesukahva pestävän kohteen mukaan (piste/rotojet/viuhka 25 ja 40astetta

Pesuri on itseimevä, mutta vaatii pienen (0,2bar) lappopaineen. Mikäli käyttöpaikalla ei ole vettä saatavilla, Pesurin vuokrauksen yhteydessä on lainattavissa 150-200L vesitynnyri ilman eri veloitusta. Paineletkua 10-30m sekä myös syöttövesiletkua järjestyy tarpeen mukaan 10-60m. Laitteen suuret pyörät helpottavat liikuttelua hankalammassakin maastossa (paino n.30kg).

Polttomoottoripainepesurin vuokraushinnat Kaarina

50€ / Päivä (aamu-ilta) (40,32 alv0%)
65€ / Vuorokausi, (palautus seuraavan iltana) (52,42 alv0%)
85€ / Viikonloppu
(pe-su) (68,55 alv0%)
Lisävuorokausi 30€ (24,19 alv0%)

Pidemmistä vuokra-ajoista, toimituksesta tai poishausta kysy tarjousta!
Lisätiedot ja varaustiedustelut kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse info@laitevuokraamo.fi tai puhelimitse 0451835300.

Video polttomoottoripainepesurista. Laitevuokraamolta saatavissa lisävarusteita mm. paineletkua ja syöttövesiletkua tarvittava määrä sekä erilaisia suuttimia puhdistettavasta kohteesta riippuen

Paine, pesuri, huuhtelu, laite, kone, katon pesu, Kaarina, turku, lieto, paimio, sauvo, parainen, masku, rusko, vahto, painepesuri vuokraus turku, vuokraus turku, painepesuri vuokraus kaarina, räystäiden puhdistus, huvimajan pesu, auton pesu, rakennusteline,vuokra, vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko, Sauvo, karuna, Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo, polttomoottoripesuri, vesisäiliö, vuokrauspalvelu, vuokraushinnasto,