Höyrypesuri – Kärcher SV 7 imuroiva höyrypuhdistin vuokraus

Kärcher sv7 imuroiva höyrypuhdistin vuokraus Kaarina

Hygieenistä puhtautta ilman kemikaaleja – Kärcher SV 7 on kätevä, monipuolinen laite joka pesee, imuroi ja kuivaa samanaikasesti. Todellinen monitoimilaite sopii kaikille koville pinnoille, pesee ja puhdistaa höyryllä ilman myrkyllisiä kemikaaleja.

Kärcher SV 7 imuroivan höyrypesurin vuokraus Turun alueella
Kärcher SV 7 imuroivan höyrypesurin vuokraus

Kärcher SV 7 käyttökohteita on lukuisia, mm. hanojen, pesualtaiden, laattojen ja saumojen, ikkunoiden, peilien, uunit ja liesituulettimet, keittolevyjen puhdistus, mattojen ja huonekalujen höyryimurointi – ILMAN PUHDISTUSAINEITA! Höyrypesuri puhdistaa ja poistaa jopa 99% bakteereista kotioloissa, ilman kemikaaleja.

Mikäli tarkoituksenne on pestä mattoja, pehmustettuja huonekaluja tai vaikka auton penkkien pesu, saattaa tekstiilipesuri soveltua paremmin. katso vuokrattava tekstiilipesuri/painehuuhtelulaite tästä.

Imuroivan höyrypesurin vuokraushinnat

Päivä (aamu-ilta) 40€ (32,25 alv0%)
Vuorokausi 55€ (44,35 alv0%)
Lisävrk +20€ (16,12 alv0%)
Viikonloppu pe-su 70€ (56,45 alv0%)

Höyrypesurin vuokrahinnat sisältävät tarvittavat lisävarusteet ja suulakkeet. Nouto ja palautus Kaarinasta, kts. yhteystiedot.

Pidemmistä vuokra-ajoista, toimituksesta tai poishausta  kysy tarjousta! Lisätiedot ja varaustiedustelut kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse info@laitevuokraamo.fi tai puhelimitse 0451835300.