Jättikokoiset Paellapannut / Muurikat

Paellapannun vuokraus Kaarina

Nyt saat juhliin myös jättikokoisen paellapannun! Yli metrin halkaisijalla olevalla pannulla ravitset todella monta nälkäistä juhlijaa. Vuokraamme paellapannuja kaasupullon kera tai ilman. Meiltä myöskin juomakaappeja (lasiovella) sekä juomacooleri, kysy lisää!

Paellapannu vuokraus Kaarina-Turku

Pannut sopivat kokonsa puolesta suurempienkin juhlien ruoanlaittoon, halkaisija on 100cm! Reunojen korkeus n. +5cm, pohjaosaltaan pannu on vain hieman syvempi, tämä mahdollistaa tasaisen lämmitys- ja paistoalan koko halkaisijaltaan. Kaasukäyttöisessä polttimessa on kolme rengasta joissa jokaisessa oma tehonsäätönsä.

Näillä on ruokittu isoa joukkoa syntymäpäiväjuhlijoita, partiolaisia, tehty häiden jatkoilla yömurkinaa, festarikansaa ja niin edelleen. Vuokraamme paellapannuja myös catering -yrityksille. Pannuilla voi valmistaa ESIMERKIKSI pyttipannut, makkaraperunat, riisi-, kala- ja liharuoat, paistaa makkaraa ja lihaa, tehdä lettuja räiskäleita ohukaisia, wokkeja tai lähes mitä vain!

Kuljetusten ajaksi jalat voidaan irroittaa ilman työkaluja joten pannu + kaasupoltin menee pieneen tilaan ja henkilöautollakin kuljetus onnistuu kätevästi.

Mitat:
Korkeus kasattuna ~87cm
Halkaisija 101cm

Paellapannun vuokrausta Turun alueella
Polttariporukan ruoanlaittoa paellapannulla

Paella/wokkipannujen vuokraushinnat

Alla pannun vuokrahinnat. Pidemmistä ajoista, useamman pannun tai vuokrauksesta muiden laitteiden yhteydessä kannattaa kysyä tarjousta yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse info@laitevuokraamo.fi

45€ / Päivä (aamu-ilta) (36,29 alv0%)
60€ / Vuorokausi (48,38 alv0%)
120€ / Viikonloppu pe-su (96,77 alv0%)

11kg Kaasupullo 35€ (28,22 alv0%)

Toimituksesta tai poishausta  kysy tarjousta!

Lisätiedot ja varaustiedustelut kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse info@laitevuokraamo.fi tai puhelimitse 0451835300.

vuokraus, muut vuokralaitteet, paella, pannu, paellapannu, muurikka, muurikanpohjapannu, laite, wokkipannu, ruoanlaitto, juhlat, kaasu, suuri, juomakaappi, lasiovinen juomakaappi, pullokaappi, kylmäallas,vuokra,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,