Painepesuri – Kärcher HD

Laitevuokraamosta Kärcher HD 5 – Painepesurin vuokraus

Kärcher painepesureiden vuokrausta Kaarina

Kärcherin ammattilaisille suunnittelema HD sarjan pienikokoinen mutta tehokas painepesuri esim. auton, asuntoauton ja asuntovaunun,  terassin, puutarhakalusteiden ja pihapiirin pienet rakennukset kuten leikkimökin, grillikodan, huvimajan pesuun. Soveltuu erinomaisesti myös uima-altaiden & paljujen pesemiseen (kysy myös desinfioivaa, klooritonta pesuainetta!)

Kompaktin kokonsa ansiosta laite on kevyt siirtää. Pesuri toimii niin vaaka- kuin pystyasennossa, pysyy luotettavasti paikoillaan esim. rakennustelineiden päällä! Mukaan saatavilla myös reilu jatko paineletkuun jonka ansiosta omakotitalon katon pesu onnistuu turvallisesti, laite vakaasti maassa ja vain painepistooli vietävä katolle.

Kärcher painepesuri vuokraus Kaarina Turku
Saatavilla myös pesuaineet sekä lisäosia pesuriin, esim. jatko paineletkuun, tasopuhdistin, sarja räystäiden puhdistukseen sekä viemärin avausletku ( likaviemärit, salaojien avaus ).

Tekniset tiedot:
Sähköliitäntä Ph / V / Hz 1 / 230 / 50
Ottoteho kW 2,2 (10A sulake riittää)
Vesimäärä l/h 490
Työpaine / maks. bar 110 / 160
Syöttöveden maks.lämpöt. °C 60
Paino (ilman varusteita) kg 20,5

Painepesurin vuokraushinnat

30€ / Päivä (aamu-ilta) (24,19 alv0%)
40€ / Vuorokausi (32,26 alv0%)
55€ / Viikonloppu pe-su (44,35 alv0%)
Lisävuorokausi +15€ (12,10 alv0%)

Kysy myös lisävarusteita!

Pidemmistä vuokra-ajoista, toimituksesta tai poishausta  kysy tarjousta!
Lisätiedot ja varaustiedustelut kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse info@laitevuokraamo.fi tai puhelimitse 0451835300.
Kärcher, Paine, pesuri, huuhtelu, laite, kone, katon pesu, Kaarina, turku, lieto, paimio, sauvo, parainen, masku, rusko, vahto, painepesuri vuokraus turku, kärcher vuokraus turku, painepesuri vuokraus kaarina, räystäiden puhdistus, huvimajan pesu, auton pesu, rakennusteline,vuokra,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,