Muuttolaatikoiden vuokraus

Kestävien muuttolaatikoiden vuokrausta Kaarinassa ja Turun alueella

Vuokraa erilaisiin muuttoihin ja kuljetuksiin tilavat, kulutusta ja rajuakin käyttöä kestävät muuttolaatikot Laitevuokraamolta! Muoviset ja vahvat muuttolaatikkomme kestävät raskaankin tavaran pakkaamisen ja kuljetuksen. Laitevuokraamon muuttolaatikoissa on kantoreiät molemmilla sivuilla ja ovat tilavuudeltaan 52L. Laatikot voidaan pinota myös sisäkkäin kuljetuksen ajaksi.

KUVA TULOSSA!

Laatikoita on helppo ja nopea kantaa sekä ne voidaan vaivattomasti pinota päällekäin ja kuljettaa vaikka nokkakärryillä (saatavilla myös Laitevuokraamosta). Nokkakärryt helpottavat laatikoiden siirtoa ja ovat erinomainen apu erityisesti raskaammin pakattuja muuttolaatikoita siirrettäessä.

Tilaviin laatikoihin saa helposti pakattua kodin irtaimiston ja säästätte aikaa. Myös muu muuttotiimi kiittää varmasti! Muuttolaatikoitamme pakatessa tai kantaessa ei tarvitse pelätä että kantokahvat tai laatikon pohja pettää, eikä ole vaaraa pinottaessa laatikoiden lytistymisestä.

Keskimäärin muuttolaatikoita tarvitsee kodin muutoissa ~1kpl / asuinhuoneiston neliö, eli esimerkiksi 80m2 asunnon muutossa tarvitsee 80 kpl muuttolaatikoita. Mikäli ette pysty noutamaan laatikoita itse, voimme toimittaa ne korvausta vastaan. Laitevuokraamolta myös edulliset ja tilavat muuttokärryt isompien tavaroiden kuljettamiseen tavallisella henkilöautolla- ja kortilla. Kärryn vetäminen henkilöautolla ei edellytä ”pikku e” -korttia!
Kysy pakettihintaa kärryistä ja muuttolaatikoista tästä tai soita 0451835300!

Tiedot:
Ulkomitat ovat 600 x 400 x 300 mm
Sisämitat ovat 540 x 340 x 285mm
Tilavuus 52L
Väri Harmaa

Muuttolaatikon vuokraushinnat

0,15€ / laatikko / päivä (~12snt alv0).
Laatikoiden toimitus, kysy tarjousta.
Pidempiaikaiset vuokraukset ja isommat projektit, kysy tarjousta.

Lisätiedot ja varaustiedustelut kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse info@laitevuokraamo.fi tai puhelimitse 0451835300.