Tekstiilipesuri vuokraus Kaarina

"Kärcher

Tekstiilipesuri vuokraus Kaarina, Laitevuokraamosta! Kärcherin ammattikäyttöön suunniteltu painehuuhtelulaite pesee puhtaaksi kaikki tekstiilit niin kotona kuin yrityksessä ja on erinomainen laite sohvien, nojatuolien ja mattojen sekä esimerkiksi auton / asuntoauton / asuntovaunun / veneiden istuimien ja sisustan pesuun!

Tekstiilipesuri vuokraus Kaarina
Kärcher Puzzi 10/1c vuokraus

Noudon (tai toimituksen) yhteydessä opastamme tekstiilipesurin alkuvalmisteluissa ja käyttöönotossa jotta laitteen käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja tehokasta, näin saatte koko vuokra-ajasta kaiken hyödyn irti! Käyttöopastuksen lisäksi saatte mukaanne ohjeet myöskin kirjallisena.

Kärcher Puzzi painehuuhtelulaite vuokraus Kaarinassa
Tekstiilipesurilla/painehuuhtelulaitteella sohvan pesu helposti

Pesuaineliuos suihkutetaan suoraan puhdistettavaan pintaan ja tehokas imutoiminto imee lian pois. Lopputuloksena on raikkaan puhdas pinta, joka kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi!

Hellävarainen tekstiilien puhdistaja

Tekstiilipesuri on tehokas puhdistaja mutta kuitenkin hellävarainen; puhdistuksessa ei käytetä kuumaa höyryä joten mahdolliset värien muutokset sekä haittavaikutukset pestävään materiaaliin on minimoitu. Pesuainetabletteina käytämme ainoastaan valmistajan omia tekstiilinpuhdistukseen tarkoitettuja tabletteja, Kärcher RM 760. Vuokrahintoihin sisältyy kaksi tablettia ja riittävät mainiosti esim. sohvaryhmän sekä sänkyjen pesuun.

Kärcher Puzzi tekstiilipesuri vuokraus Turku
Kärcher Puzzi tekstiilipesuri
Kärcher Puzzi tekstiilipesuri vuokraus Kaarina
Tekstiilipesurilla auton istuimien ja sisustan pesu

 Tekstiilipesurin vuokraushinnat

Päivä (aamu-ilta) 30€ (24,19 alv0%)
Vuorokausi 40€ (32,26 alv0%)
Lisävrk +15€ (12,10 alv0%)
Viikonloppu pe-su 50€ (40,32 alv0%)

Tehopaketti laitteen vuokrauksen yhteydessä +15€ (12,10 alv0%) sisältäen:
Kapea rakosuulake (Kärcher 4.130-010.0). Esim. auton istuinten välit ja vastaavat
Varrellinen leveä puhdistussuutin (Kärcher 4.130-007.1) Matot yms. muut suuremmat pinta-alat
– 2kpl pesutabletteja

Vuokrahinnat sisältävät 2kpl pesuainetabletteja per vuokraus (lisätabletit 2e/kpl). Pidemmistä vuokra-ajoista, toimituksesta tai poishausta  kysy tarjousta!

Lisätiedot ja varaustiedustelut kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse info@laitevuokraamo.fi tai puhelimitse 0451835300.


Muut vuokralaitteet:

Muuttokärryt
Paellapannu
Painepesuri
Juomakaappi

Autolla siirrettävät kylpytynnyrit
Autolla siirrettävä sauna

Kärcher imuroiva höyrypesuri höyrypuhdistin painehuuhtelu painehuuhtelukone tekstiilipesuri painehuuhtelulaite 1902 puzzi SV tekstiili pesuri höyry puhdistin imuri paine huuhtelu laite kone painehuuhteluvuokra,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,  

Tekstiilipesuri vuokraus kaarina